Cautare

5867 de rezultate pentru "examenul de titularizare 2009 sibiu rezultatul" (4.40 secunde)
Societatea Romana de Dermatologie (SRD) va demara si in aceasta vara o ampla campanie de informare in ceea ce priveste controlul alunitelor (nevi) si prevenirea cancerului cutanat.
Miron Mitrea publica pe blogul sau o analiza a greselilor facute in anul electoral 2009 de conducerea PSD, de Mircea Geoana si echipa sa, care l-au adus pe liderul PSD din ipostaza de favorit in cea de invins al alegerilor prezidentiale.
Licitatia pentru imprumutul de 20 de milioane de euro pe care vrea sa-l ia Primaria Craiova scartaie inca inainte de deschiderea ofertelor, stabilita pentru 14 septembrie 2009.
Dupa ce s-a convins de succesul celor de la Renault cu modelul Logan, Volkswagen s-a hotarât sa arunce pe piata un concurent pentru masina produsa de Dacia la Mioveni. Germanii vor produce, de la sfârsitul anului 2009, la uzina lor din Kaluga, Rusia, un automobil ieftin, derivat din modelul de clasa mica Polo.
Sute de documente secrete - printre care si un... plan de aparare a Penitenciarului Pelendava din Craiova - par sa fi disparut misterios din arhiva puscariei, fiind ori furate, ori trimise "din greseala"
Mircea Geoana a declarat ieri ca, in opinia sa, structura de conducere a PSD trebuie reformata la Congresul din februarie, iar solutia ideala ar fi o conducere de tip colegial, in care sa existe un presedinte si un presedinte onorific.
Presedintele CCR ne-a vorbit si despre referendumul din 2009 si a spus ca rezultatele sale vor trebui aplicate, intrucat nu pot fi amanate la nesfarsit.
FARCAS) (Continuare) Extraterestri in China Pe parcursul anului 2009 si 2010, China a cunoscut un mare val de OZN-uri, multe dintre ele dovedite prin fotografii si clipuri video.
Avocatul Gheorghe Piperea a postat recent, pe pagina sa de Facebook, un text in care aduce o serie de argumente in favoarea adoptarii controversatei legi a darii in plata asa cum a fost conceputa de initiator, si nu asa cum se doreste modificarea ei, in urma recomandarilor facute de BNR.
Echipa ardeleana a obtinut al treilea titlu de campioana a Romaniei din istorie, dupa cele castigate la sfarsitul sezoanelor 2007/2008 si 2009/2010, sub conducerea tehnica a lui Ioan Andone, respectiv Andrea Mandorlini.
Seria paradoxurilor romanesti face insa ca taman acum, cand concetatenii nostri au priceput ce sunt alegerile si ce se poate face cu un vot, sa alegem un Parlament atat de echilibrat, incat este capabil sa puna in pericol orice Guvern, indiferent de culoarea sa politica.
Cu toate ca, initial, din punct de vedere al distribuirii posturilor politice in judet, functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara, apartinand Oficiului Judetean de Cadastru si Carte Funciara (OJCCF) Salaj, i-a revenit PNL-ului, ulterior, dupa indelungi si chinuitoare negocieri, liberalii salajeni au cedat "fotoliul" in favoarea UDMR.
Cu toate ca, initial, din punct de vedere al distribuirii posturilor politice in judet, functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara, apartinand Oficiului Judetean de Cadastru si Carte Funciara (OJCCF) Salaj, i-a revenit PNL-ului, ulterior, dupa indelungi si chinuitoare negocieri, liberalii salajeni au cedat "fotoliul" in favoarea UDMR.
Asediati din toate partile, democratii dovedesc un surprinzator calm politic si deruleaza o strategie prudenta de non-combat, menita sa atraga simpatia populara asupra presedintelui Traian Basescu la referendumul de pe 19 mai prin asumarea statutului de victima.
Cele 3.800 de intrebari din chestionarele oficiale pentru examenul de obtinere a permisului au fost postate pe site-ul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (DRPCIV) - www.drpciv.ro, iar viitorii soferi pot face teste on line pentru a vedea ce punctaj vor obtine la examen.
Marius Manole, la aniversarea unui an de matinal la Smart FM: ... Cristina Damian) In data de 11 ianuarie 2016, Marius Manole a fost invitatul lui Marius Tuca la matinalul Smart FM. A fost data in care actorul a acceptat propunerea liderului radioului de a realiza impreuna emisiunea de dimineata.
In tratamentul afectiunilor cardiace plantele medicinale au o influenta calmanta,mai ales in tulburarile de ordin neurovegetativ(de ritm cardiac,palpitatii,nevroze cardiace). ... Se recomanda urmatoarea formula calmanta de reducere a excitabilitatii neurovegetative:
Mihaela Beraru (Nicolaescu) Medic specialist Oftalmologie Conjunctivita este o afectiune inflamatorie a conjunctivei de cauza variabila: ... Conjunctivita este cea mai frecventa afectiune a conjunctivei, severitatea ei variind de la hiperemie conjunctivala usoara cu lacrimare, pana la inflamatii foarte grave datorita complicatiilor pe care le pot produce.
In tratamentul afectiunilor cardiace plantele medicinale au o influenta calmanta, mai ales in tulburarile de ordin neurovegetativ(de ritm cardiac, palpitatii, nevroze cardiace). Puteti apela cu incredere sa tratati aceste afectiuni cardiace la Centrul de Sanatate Medireflex, la nr. de telefon:
Pe site-ul Clinicii Donna Medical Center sunt publicate informatii utile femeilor care vor sa se asigure ca sunt sanatoase si pentru asta isi fac periodic un control de rutina.
google-analytics.com